KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


17. novembar 2005.

ŠABAN OSTAO BEZ ZETA!

Posle deset godina braka rastali se bivši fudbaler, sada trener Zvezde Ivan Adžić i Sanela Šaulić, ćerka slavnog folk pevača

Deceniju posle spektakularnog venčanja koji je dugo potom prepričavala beogradska čaršija, Ivan i Sanela Adžić okončali su zajednički bračni život i rešili da dalje nastave - svako svojim putem.

Foto

Slavni folk pevač razočaran razlazom svoje ćerke i zeta Ivana, sa kojim je bio u odličnim odnosima

Adžić, koji je ove sezone promovisan u pomoćnog trenera Crvene zvezde, i ćerka kralja folk muzike Šabana Šaulića, venčali su se sredinom 90-ih, u vreme dok je tadašnji kapiten Crvene zvezde bio na vrhuncu slave.

Upoznali su se u jednom beogradskom noćnom klubu i vrlo brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Sanelinu nameru da se uda podržala je tada čitava porodica Šaulić, a kako tvrdi izvor Kurira, koji je insistirao na anonimnosti, upravo su Šaulići i glavni krivci za rastanak poznatog estradno-sportskog para.

- Iako je njihova bračna veza važila za jednu od najstabilnijih, pukla je po šavovima kada se javila sumnja o neverstvu. Naime, Sanelina mlađa sestra Ilda pustila je "buvu" da je Ivan neveran i da ima švalerku. Sanela je tu priču primila zdravo za gotovo, optužila svog muža i rastanak je bio neizbežan - kaže sagovornik, blizak prijatelj Ivana Adžića, za koga tvrdi da je žigosan bez povoda:

- Ivan je nepravedno oklevetan. Nije se švalerisao, ali nije uspeo da u svoju nevinost ubedi i Šauliće. Rešio je da napusti zajednički stan na Novom Beogradu bez mnogo pompe i privremeno se preseli u hotel "Malinjak", koji se nalazi nadomak Surčina - zaključuje naš sagovornik.

Svakako da je ovakvim ishodom braka svoje ćerke posebno razočaran Šaban Šaulić. Folk legenda poznata je kao veliki zaljubljenik u fudbal, a proteklih godina redovno je "pikao na male goliće" sa svojim zetom Ivanom. Kako će razvod uticati na odnose zeta i tasta, tek će se videti.

Bračna sreća na drugu loptu?!

Ivan i Sanela imaju desetogodišnjeg sina Luku, a u poslednjih deset godina živeli su i u Španiji i Austriji, gde je Ivan sa uspehom nastupao za tamošnje fudbalske klubove Logronjes i Rapid. Posebno je zanimljivo da su se Sanelini roditelji Šaban i Goca Šaulić svojevremeno takođe razveli, ali da su se vrlo brzo pomirili, ponovo venčali i danas imaju veoma stabilan brak. Ko zna, možda istim putem krenu Sanela i Ivan.

(P. U. S.)Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR