<% '----------------HOME IP----------------------------- 'Dim strClient 'strClient = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR") 'IF strClient = "217.26.79.70" THEN Session("loginvar") = True 'END IF '----------------GOOGLEBOT--------------------------- 'Dim strUAgent 'strUAgent = Request.ServerVariables("HTTP_USER_AGENT") 'strUAgent = Trim(strUAgent) 'If Left(strUAgent, 9) = "Googlebot" Then 'Session("loginvar") = True 'End If '----------------UNAUTORIZED------------------------- 'If Session("loginvar") <> True Then 'Response.Redirect("/bc/default.shtml") 'End If %> KURIR
KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


19. i 20. mart 2005.

SITNE, ALI DINAMITNE!

Bedevijama odzvonilo - srpskom estradnom scenom vladaju "džepne Venere"

Male žene vladaju svetom... i tačka! Još od vremena Čučuk-Stane, koja je raspusnog hajduk Veljka privolela na red, rad i seksualnu disciplinu, u Srbiji caruje kult "džepnih Venera". Iako visoke dame ne propuštaju priliku da ustvrde kako se "otrov krije u malim bočicama", slaba im vajda!

Dok na modnim pistama suvereno vladaju devojke koje se svojom visinom kandiduju za NBA ligu, na listama najzavodljivijih i muškim srcima i drugim organima najprijemčivijih žena diljem planete caruju upravo - minijaturne bombe!

Marija Jakšić 160 cm Goca Tržan 162 cm Sanja Marinković 161 cm

Psiholozi su odavno utvrdili da su ambicije i uspeh najčešće obrnuto proporcionalne dimenzijama (setite se samo Napoleona Bonaparte ili Džeja Ramadanovskog!). Stoga niske žene streme zvezdanim visinama, pa ih je najviše upravo u šou-biznisu. Za pratioce najčešće biraju visoke i krupne frajere, kod kojih bude zaštitnički nagon, ali uvek ostaju - vladarke iz senke!

Goca Tržan: Ja sam žena za poneti!

Jedna od najpoznatijih "džepnih" pevačica, Goca Tržan, kaže da muškarcima njena visina od 162 santimetra uopšte ne smeta: - Uglavnom su visoki muškarci imali afinitet prema meni, što znači da se suprotnosti privlače. To što sam niska samo je prednost u odnosu na visoke žene, jer ja mogu da se zabavljam sa Princom ili Al Paćinom, a one ne mogu. Uostalom, u nekoj izuzetnoj situaciji, mogu da se prošvercujem, što znači da sam žena "za poneti"!

Folk pevačica Mina Kostić kaže da je "ne zanima prosek, jer je slatka kao pralina": - Iako sam sva minijaturna, smatram da sam isto toliko poželjna i atraktivna kao i visoke žene. Na svojih 160 cm sam ponosna, jer sam skladno građena i slatko upakovana. Kao pralina!

Dok se žene razočaraju kada shvate da su De Niro, Paćino, Stalone i ostali mačo frajeri u prirodi "manji od makovog zrna", obožavaoci Selme Hajek, Penelope Kruz ili Pamele Anderson sigurno nemaju tih problema!

Marija Jakšić: Niko neće male, a debele!

Glumica i voditeljka Marija Jakšić (160 cm) kaže da ni njoj visinska razlika nije problem:
- To što sam niska nikada mi nije predstavljalo problem. Pošto mnogo volim da jedem, trudim se da se što više bavim sportom, kako se ne bih ugojila. Jer, niko ne voli male, a debele žene. Inače, svi moji frajeri su bili visoki, valjda je to prirodna kombinacija!

Minijaturne dive vire od Merlinke do Šakire

Legendarna Merilin Monro bila je visoka samo 165 cm, a najveća planetarna zvezda Madona "održava" se na tričavih 154 cm! Sestra po "visini" joj je Kajli Minog, a ni Dženifer Lopez mnogo ne odskače: ima tek 5-6 cm više. Kolumbijska "mešalica" Šakira svoj prodorni glas "gaji" u telu visokom samo 156 cm! I Pola Abdul, Dženet Džekson, Anastasija, Vanesa Paradi i mnoge druge pevačice svetskog glasa mogu samo da sanjaju o nedostižnih 168 cm, koliko iznosi prosečna ženska visina kod bele rase.

Ako se osvrnemo na našu estradnu scenu, videćemo da u stopu pratimo svetske trendove. Pevačice Maja Odžaklijevska, Maja Nikolić, Ceca Slavković, Zlata Petrović, Neda Ukraden, Dara Bubamara, Ana Nikolić, Ivana Jordan, voditeljka Aleksandra Kajganić, kao i glumice Anica Dobra, Olivera Katarina i mnoge druge, odavno su se dokazale, kako u svojim zahtevnim profesijama, tako i u erosu kojim zrače po centimetru kvadratnom!

Ni voditeljka Pinka Sanja Marinković nema kompleks zbog visine: - Naprotiv, ja sam ponosna na svojih 161 cm. Kada god sam u prilici pravim šalu na svoj račun, uz onu čuvenu "otrov se čuva u malim bocama", a omiljena mi je "što si manji, više vrediš!"

A da fama o "sitnim, ali dinamitnim" nije "ničim izazvana", dokazuje i nezvanična himna "džepnih Venera" koju je Milutin Popović Zahar "napisao" bivšoj supruzi Goci Lazarević:
"Mala žena od velike slađa, mala žena u srce pogađa, mala žena lepa kao slika, telo malo a ljubav velika"!

(L. G. - D. T.)Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR