KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 22. avgust 2007.

CICA UBICA

Olja Kovačević uhvaćena u toplesu na Crnogorskom primorju

Najbritkiji jezik našeg novinarstva Olivera Kovačević ovih dana boravila je u Crnoj Gori, gde je uživala u zasluženom odmoru. Misleći da je daleko od očiju javnosti, Olja se prilično opustila i skinula se u toples, a prvi kome se posrećilo da Olju vidi bez gornjeg dela kupaćeg kostima bio je paparaco tabloida Skandal, koji ju je i ulovio dok je uživala na plaži!
Na veliku radost i zadovoljstvo mnogobrojne muške populacije, a bogami i ženske, Olja je pokazala svoje vitko telo, na kojem bi joj pozavidela svaka klinka!Kažemo klinka jer, verovali ili ne, ova atraktivna plavuša ima 40 godina!

Ako se nekada neko i dvoumio oko njenog bujnog poprsja, Kovačevićeva je "na gotovs" dokazala da grudi mogu biti lepe i zanosne i bez silikona!
Kada je svojevremeno voditeljka osvanula diskretno obnažena na naslovnoj strani srpskog Plejboja, mnogi su još tada požalili što nisu imali prilike da vide i one, dobro skrivene čari plavokose novinarke. Vredelo je čekati sve ovo vreme, zar ne?

(D. T.)
Vesti
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Sport
 
Sport
 
Sport
 
Sport
 
Sport

<% If NOT Left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"), 13) = "212.200.153.2" AND NOT Left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"), 7) = "192.168" Then %>
<% End If %> Copyright © 2003-2009 KURIR