KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 06. avgust 2007.

SVE ĆU VAS POBACAM!

Dragan Marinković Maca u prvoj epizodi jesenjeg serijala "Ruskog ruleta" planira da sve bivše ukućane "Velikog Brata" lansira pod zemlju!

S obzirom na to da mu je početkom juna pobeda u rijaliti serijalu "Veliki Brat - VIP" izmakla pred nosem odnosno da ga je, fudbalskim žargonom rečeno, u finalu sa 1:0 pobedio Saša - Đani Ćurčić, popularni voditelj Dragan Marinković Maca smislio je tokom letnjih žega kako da se "osveti" bivšim ukućanima. Maca će u prvoj, septembarskoj epizodi jesenjeg serijala "Ruski rulet" u kvizu okupiti bivše cimere iz kuće, i "sa zadovoljstvom" ih tokom emisije pobacati kroz otvoreni pod!

Ekskluzivnu informaciju da će se druženje stanara iz "Velikog Brata" ipak javno nastaviti, potvrdio nam je i sam "Šećer" (kako mnogi zovu Macu - op.nov.), naglašavajući za Kurir da će prema svima biti strog, pa i nemilosrdan, ako budu grešili u odgovorima.

- Niko od mojih drugara nije ni svestan šta ih čeka u kvizu! Gledaoci će videti kako to izgleda kada Maca kažnjava takmičara sa kojim je do juče živeo među ista četiri zida. Još kada sam izašao iz kuće, snimajući nove epizode "Ruleta", pomislio sam da ne bi bilo loše da ukućane okupim krajem leta i sve ih "testiram". Živo me zanima kako će se snaći, a da li će ih ispod poda čekati ekseri ili nešto drugo, videćete - u šaljivom tonu Maca nam je zagonetno otkrio kakvo se jelo ovih dana u njegovoj "kuhinji" priprema.

Inače, "Ruski rulet" posle Macinog izlaska iz kuće nikada nije bio gledaniji, a on je u međuvremenu, kako se priča, postao suvlasnik sarajevskog noćnog kluba "Jež". Na sve to, nedavno je sebe počastio i novim automobilom, sa kojim zadovoljno jezdi drumovima brdovitog Balkana.

OPASNO ZALJUBLJEN

Pored novog bara i automobila, u Macin život je posle učešća u "Velikom Bratu" ušla i nova - devojka! Naime, harizmatični voditelj se do ušiju zaljubio u mladu studentkinju Aleksandru, od koje se više ne odvaja. Kako naglašava za Kurir, "hemija" se dogodila još pre njegovog odlaska u rijaliti šou.
- Pravo sam zaljubljen, što se kaže, što bih to krio? Još pre "Brata" uvideo sam da je po mom ukusu. Naglasio bih da je ona želje svoje porodice u vezi sa mnom u potpunosti ispoštovala - kada su je kao malu posavetovali da nikad ne priča s nepoznatim muškarcima i da ih se kloni, ona ih je poslušala, budući da sam ja poznat - u svom stilu objašnjava Maca.

I. Đukić
Vesti
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Sport
 
Sport
 
Sport
 
Sport

<% If NOT Left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"), 13) = "212.200.153.2" AND NOT Left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"), 7) = "192.168" Then %>
<% End If %> Copyright © 2003-2009 KURIR