KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


24. maj 2005.

FOTO ŠORKA

Na takmičenju "Kamionisanje", CKM cice uspele da posvađaju najbolje srpske fotografe

Batajnički aerodrom okupio je protekle nedelje sve vlasnike i ljubitelje glomaznih mnogotočkaša na manifestaciji simpatičnog naziva - "Kamionisanje". Program su vodili "Ružičasti flamingosi", tj. Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, a oko njih je bila okupljena skoro celokupna postava (čitaj jato "riba") iz njihovog spota-prvenca za pesmu "Ljubav".

Foto

Olja Crnogorac i Ognjen Amidžić

Foto

San svakog kamiondžije... CKM cica

Foto

Glorija pobegla od vojnika

Devojke predvođene Oljom Crnogorac trebalo je da poziraju ispred objektiva najboljih domaćih fotografa. Međutim, problem je nastao kada je trebalo da se fotografi među sobom dogovore ko će da slika koju devojku pojedinačno. Jedan od njih, mimo dogovora, upao je u prostor gde su bile cice smeštene i "na kvarno" ugovorio foto-sešn, i to ne sa jednom, već sa četiri devojke!

To je razbesnelo njegove kolege, pa je došlo do ozbiljne svađe u foto-taboru. Iznerviran čitavom situacijom, jedan od naših majstora fotografije, Nebojša Babić, u poslednjem trenutku je odustao od zamisli organizatora, pa je slikao samo svoju ćerku naslonjenu na kamion.

Uprkos ovome, bogat zabavni program, sačinjen od trke kamiona u više kategorija, začinjen zgodnim CKM cicama, držao je pažnju posetilaca, a najsrećniji od njih dobio je na poklon vaučer u vrednosti od 1.000 evra za kupovinu automobila!

Vojnici jurili Gloriju po aerodromu

Tamnoputa Glorija Sangare, bivša članica grupe "Flejm" i nedavna žrtva još jednog kompromitujućeg video-snimka, napravila je potpunu pometnju među vojnicima iz batajničke kasarne. "Crna gazela" je toliko opčinila (sludela!) vojnike da su oni pomamljeni jurili za njom, tražeći autogram i broj telefona. Nesrećna devojka morala je da pobegne i potraži sklonište u šatoru u kom su bili smešteni predstavnici medija.

J. BOGDANOVIĆVesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR