KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


13. maj 2005.

HOROSKOP ZA PETAK

autor: tobić tobićidol mladih (idolmladih@yahoo.com)

 

OVAN
BIK
BLIZANCI
U slučaju da ste dabar, ovaj dan će biti tako ako kako dobar. Ako ste zova, pravi košmar. Ako ste čovek ili leptir ovaj dan biće prekosutra, zbog jučerašnjeg neotaljenog dnevnog pasaža. Vi biste Mogli, da ste glavni junak legendarne "Knjige o džungli". S obzirom na to da danas igrate tek sporednu ulog u sopstvenom životu, neće moći. Ali stižu nove uloge - uloge dabra! Obradujte najmlađe, iznenađenjovabno izvadite novog, još neupotrebljavanog dabra! Dabar je multifunkcionalan, dabar je lep, dabar se ne bavi politikom. Dabar voli. Dabar donosi radost!

 

RAK
LAV
DEVICA
Hodajući asfaltima, kaldrmama, baricama, stepenicama, holovima, na putu nađenima, parketima, itisonima, stazicama i bogazicama, čovek ne može da se ne umori. A dabar može! Za vas i još dve osobe sa suprotnih krajeva planete važi pravilo da nikada niste jeli u isto vreme. Danas će se po prvi put jedna od njih zagristi poslednji zalogaj baš dok načinite prvi. Krenuo neki negativac jutros od kuće da vas zanegativi, ali ga udari automobil koji je jurio onoliko brzo koliko je pri laboratorijskim uslovima moguće proći nepovređen. I on se opametio!

 

VAGA
ŠKORPIJA
STRELAC
Sa 7. sprata tik pored dremanog psa pada cigla koju je nadrkana baba stavila na plastični krov terase što po vetru drnda. Pas ujeda negativca koji juri tetanus, te ne stiže da vas ugrozi. Skoknite pre podne do pijace (kao kengur ili skočimiš) gde ćete zateći raspojasane pandure koji igraju po tezgama na muziku što proizvode dabrovi na verglu, drombuljama i zurlama. Ako vam kroz prozor uleti krilati dabar i nakeženo prozbori "Dabar dan", recite mu da se ne kaže "dabar dan", već "dobar dan" ili "pomoz' bog domaćine" i bog će vam pomoći!

 

JARAC
VODOLIJA
RIBE
Da bar znate kako dabar gricka drvo, pravi brane, zubadi mu rastu... A vi se dali na dnevnu politiku, sitne porodične čarke, mesto da vam dabar ladi čakre, hiljadu mi dabrova s Ontarija! Ako vam neko opet ispriča onaj otrcani vic lajtmotivski vezan za motive "da-bre, ko-bre", otpevušite mu pesmicu Darkvud dabra "Elektrorakun, jazavac, vidra, dabar, tvor i Kosta" Nakon sto godina od istrebljenja iz Vojvodine, zahvaljujući donaciji Bavarske, oko trideset dabrova novi dom našlo je u specijalnim rezervatima prirode Zasavica i Obedska bara.

13. maj 2005.

PRE "LOPOVA" BIO JE NIKO I NIŠTA!

Indira ispljuvala Alena Islamovića zbog izjave da se kaje što je s njom otpevao folk hit "Lopov"

Spektakularno okupljanje "Dugmića" već je uzelo svoj "danak" - u tračevima i sukobima! Nakon prošlonedeljne priče oko ugovora sa grupom "4ASA", po kojoj, navodno, ne bi smeo da peva sa "Bijelim dugmetom" ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

Zašto "Jelene" više nema na TV?

HEPIEND ILI BANKROT?!

Iako je trebalo da traje do sredine leta, prva srpska sapunica brže-bolje okončana

Srbiji preti nova revolucija. Samo što bi se, umesto nezadovoljnih proletera, ovoga puta u prvim borbenim redovima mogle naći bake, tetke, domaćice i ine obožavateljke prve srpske sapunice "Jelene" ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

RUMENE, A NAŠE!

Tatijana Čolić izabrana u Parizu za najlepšu Jugoslovenku (?!) u Francuskoj

Iako je stara Jugoslavija odavno upokojena, lepota jugoslovenskih devojaka ne prestaje da izaziva uzdahe širom sveta. U maniru starih provincijskih izbora za mis, a pod geslom "što rumenije, to lepše" ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

PROMOCIJA

"GALIJA" OPET PLOVI

"Dobro jutro, to sam ja" naziv je sedamnaestog albuma grupe "Galija", koji je juče promovisan u Jugoslovenskoj kinoteci. Tom prilikom, zvanicama i novinarima ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

Na mestu voljno

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO VOJNIK!

Iako je svojevremeno oslobođen služenja vojnog roka, Sergej Trifunović ponovo je obukao sivomaslinastu uniformu. Najtalentovaniji srpski glumac nije rešio da ..

 


13. maj 2005.

Fešta za metalce

"ALOGIJA" U SKC-U

Najznačajnija domaća metal grupa "Alogija" nastupiće večeras u SKC-u. Biće to promotivni koncert povodom objavljivanja njihovog drugog albuma ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

Bizarno

SPERMOM PROTIV BORA I STAROSTI

Porno-glumica u penziji Lin Mej počela je da proizvodi hidratantnu kremu za lice napravljenu od semena zgodnih mladih muškaraca. Kako kaže, ona omekšava kožu i sprečava nastanak bora. Hidratantna krema ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

NEŽNO, NEŽNO, NEŽNIJE . . .

Manje umesto više - novi je slogan poznatih svetskih šminkera, pa mejk ap koristite umereno

Šminkanje je neizbežno, to zna svaka žena koja želi da uvek izgleda dobro - negovano i sređeno. Čak i za jednostavan, prirodan izgled potrebno je malo truda! A svetski poznati šminkeri upravo ovakav ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

ŠERON STOUN USVOJILA JOŠ JEDNOG DEČAKA

Američka glumica Šeron Stoun usvojila je još jednog dečaka. Mališan rođen prošle subote u Teksasu potiče od glumici nepoznatih roditelja, sa kojima ona ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

PARIS HILTON IMA 600 KUĆNIH LJUBIMACA?!

Skandalozna naslednica čuvenog lanca hotela Paris Hilton tvrdi da ima čak 600 kućnih ljubimaca. Ona je toliko opsednuta životinjama da kod kuće čuva ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

"ZAVODNICA" MENA SUVARI SE RAZVODI

Tinejdžerka zavodnica iz filma "Američka lepota" Mena Suvari podnela je zahtev za razvod od Roberta Brinkmana posle pet godina braka ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

ASTROISTORIJA

Horoskopski znaci dobili su imena po najzanimljivijim dogodovštinama živopisnih likova iz grčke mitologije

Otkrivamo vam kako je koji horoskopski znak dobio ime, a kako ćete ga naći na nebu - e, za to ćete morati sami da se potrudite! Napisaćemo vam samo u kojim godišnjim dobima bi trebalo da ih tražite ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...


13. maj 2005.

PROLEĆNA KUHINJA

PILETINA SA SUSAMOM

U modernoj kuhinji sve više se koriste prehrambeno vrlo vredne semenke, posebno susam. Kineska kuhinja ga poznaje već nekoliko hiljada godina, a i kod nas je sve zastupljeniji u slanim i slatkim jelima ..

Kompletan tekst... kompletan tekst...Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR