KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


29. jun 2005.

S BREGOM - NIKAD VIŠE!

Tifa: Kakve crne emocije?! Ovo sa "Dugmetom" je bila prevara veka, sve je organizovano zbog love!

Dan pred spektakl na Hipodromu, dok je Brega u Košutnjaku štimao "Dugmiće" za nastup sa narodnjačkom bulumentom, ispred ulaza u studio, na nesnosnoj vrućini, znojilo se nekoliko stotina fanova. Dvadesetak metara dalje, naslonjen na šank, stajao je Mladen Vojičić Tifa, ispijao kafu i glasno gunđao:
- Vidi ih samo kako se kuvaju na ovom suncu. Strašno! Što ih neko ne pusti unutra, kako im nije žao!

U jednom trenutku već dobrano nervoznom pevaču prišli su fotoreporteri, što je Tifu dodatno razgoropadilo:
- Što me slikate? Koga ste pitali za dozvolu, je l' je ovo neki paparaco ili šta? Ajde, razlaz, nema slikanja, imate unutra Bregu, on to voli!

Na pitanje novinara Kurira zbog čega je ljut, Tifa je odgovorio da nije besan na novinare, već "na njegove":
- Pa, zar ti ne bi bio besan da te neko ovako maltretira. Nisam ništa jeo od jutros, jedva sam stigao da se popišam. Šta taj sad unutra drka (misli na Bregu-prim. aut), što ne počinjemo već jednom. Javili su mi na dan nastupa da treba da dođem ovde, iako je sve dogovoreno odavno. Neki novinari su dobili pozive još pre nedelju dana. Pa, šta sam ja, papak koji ne zna šta drugo da radi, nego da trči kao pas za gazdom?! Ovo je nepoštovanje, a ko mene ne poštuje, neću ni ja njega.

Iako se poslednjih dana spekuliše da povratnički koncerti neće biti i definitivan oproštaj "Bijelog dugmeta", Tifa je bio izričit:
- Vidim da neki žele da nastave ovu priču sa "Dugmetom". Može, ali bez mene. Ne bih želeo da se posle koncerata sretnemo u ovom, ni u sledećem životu. Možemo tek u onom trećem. Uzeli su mi godinu i po dana života, a dete je zaboravilo kako izgledam.

Šef je možda guzio, ja nisam!

Upitan da li su tačne priče oko navodnog privođenja zgodnih manekenki u Breginu vilu za vreme nedavnih proba, Tifa kaže:
- Ne želim da pričam u ime drugih, a ako je šef guzio, neka je. Mene te stvari ne zanimaju!

Kontroverzni pevač se osvrnuo i na nedavni incident u Sarajevu, kada je napustio Koševo ljut zbog nesuglasica sa ostalim članovima benda:
- Ta svađa je zaista bila prenaduvana. Jesam ja planuo, i jeste me "deda" (Bebek, prim. aut.) i ranije vređao, ali nema veze. Ja sam za sve uvek bio loš dečko, alkoholičar, narkoman. A svi drugi su bili dobri. Ma, daj! Mi pevači se slažemo, tu nema zbora, među nama nema zle krvi.

- Ljut sam na šefove (Bregu i Raku - prim aut.). Smešna je priča da smo se vratili zbog emocija. Kao, svi smo se naježili od uzbuđenja. To su šuplje priče, ovo je prevara veka i sve je organizovano zbog love. Plaćen sam dobro da otpevam svoje pesme, to ću uraditi sa zadovoljstvom i vozdra! Nema me više u toj priči.

(R.S.)Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR