KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


17. i 18. decembar 2005.

MIRSAD ŽENI SRPSKU MIS!

Turski košarkaš rodim iz Novog Pazara Mirsad Jahović, danas staje na ludi kamen sa mis Srbije i Crne Gore Dinom Džanković!

Tek što je proslavila punoletstvo i ponela titulu najlepše devojke u Srbiji i Crnoj Gori, Dina Džanković rešila je da stane pred oltar! Njen izabranik je ni manje ni više nego jedanaest godina stariji košarkaš Mirsad Jahović, inače zemljak iz Novog Pazara, koji trenutno igra za turski Ulker!

Ovu informaciju potvrdio nam je upravo srećni mladoženja, koji će sudbonosno "da" svojoj mlađanoj dragoj izreći koliko danas (u subotu, prim. S. M. S.)!
- Čim je izabrana za mis, Dina je došla da živi kod mene. Danas se venčavamo u opštini, a u junu ćemo napraviti veliku svadbu u našem rodnom gradu, jer moja princeza zaslužuje najbolje! Naravno, vi ćete biti počasni gosti - rekao nam je ushićeni Mirsad, i dodao da mu nije dugo trebalo da shvati da je baš Dina "ona prava":

- Ranije sam verovao da je potrebno mnogo više od pet meseci, koliko traje Dinina i moja veza, da čovek shvati da je pronašao ženu svog života, ali morao sam da negiram samog sebe, jer je ona nešto vanzemaljsko! Prosto je neverovatno da devojka istovremeno bude toliko lepa i još bolje vaspitana, za šta su zaslužni njeni roditelji.

Vesna Jugović: Dina neće izgubiti titulu!

U želji da saznamo kako će se promena bračnog statusa odraziti na Dininu karijeru misice, pozvali smo predsednicu "Mis Ju" Vesnu Jugović, koja nam je rekla da njena kompanija uvek glasa za ljubav svojih pulenki:
- Svi u kompaniji su presrećni zbog Dine! Prvo smo slavili zbog Slavice Krivokuće (bivša misica koja se udala prošle godine, prim. S. M. S.), a sada, hvala bogu, i zbog Dine. Ona je pametna devojka i odabrala je pravog muškarca za ceo život. Koliko je zaljubljena u Mirsada govori podatak da je, iako je iz Kine, gde je pre nekoliko dana učestvovala na izboru za mis sveta, trebalo da otputuje u Beograd, na putu promenila kartu i otišla u Antaliju, gde ju je čekao mladoženja. Već sam čestitala njenim roditeljima i poželela Dini da imaju puno zdrave dece, koja će biti lepa na majku i uspešna na oca - kaže Jugovićeva, i dodaje da su priče po kojima će Dina zbog udaje izgubiti krunu i lentu besmislene.

(S. M. S.)Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR