<% '----------------HOME IP----------------------------- 'Dim strClient 'strClient = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR") 'IF strClient = "217.26.79.70" THEN Session("loginvar") = True 'END IF '----------------GOOGLEBOT--------------------------- 'Dim strUAgent 'strUAgent = Request.ServerVariables("HTTP_USER_AGENT") 'strUAgent = Trim(strUAgent) 'If Left(strUAgent, 9) = "Googlebot" Then 'Session("loginvar") = True 'End If '----------------UNAUTORIZED------------------------- 'If Session("loginvar") <> True Then 'Response.Redirect("/bc/default.shtml") 'End If %> KURIR
KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


4. april 2005.

Ubistvo Zorana Đinđića

MIHAJLOVIĆ PONOVO U SUDNICI

BEOGRAD - U Specijalnom sudu danas se nastavlja suđenje optuženima za ubistvo premijera Zorana Đinđića, na kome će bivši ministar policije Dušan Mihajlović odgovarati na pitanja branilaca i optuženih. Saslušavanje Mihajlovića počelo je 15. marta. On je tada, na pitanje sudije Marka Kljajevića šta zna o ubistvu Đinđića, rekao: "Ono što znam to je u policijskim spisima koji su dostavljeni tužilaštvu".

Mihajlović je, govoreći o pobuni JSO-a, rekao da se radilo o protestu sa političkim ciljevima i da su iza pobune stajali Milorad Ulemek, Dušan Spasojević i Ljubiša Buha Čume.
- To je bila njihova osveta MUP-u koji se drznuo da uhvati Spasojevića i interveniše zbog incidenata u kafiću u Kuli i "Stupici" - rekao je Mihajlović.

Biljana Stankov, Maja Vasić i Miladin Verulović svedočiće sutra, a u sredu je predviđeno da Ulemek ispita svedoke saradnike Zorana Vukojevića i Miladina Suvajdžića. Čeda Jovanović svedočiće 11. i 12. aprila, a dan kasnije Vladimir Beba Popović.

(TANJUG)
Vesti
 
Planeta
 
SiCG
 
Stars
 
Crna Hronika
 
Sport
 
Beograd
  Copyright © 2003-2009 KURIR