KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


4. februar 2004.

PETI IZAZOV RADOMIRA ANTIĆA

"Večiti spasilac" španskog fudbala Radomir Antić debitovao je na klupi Selte. Naš stručnjak nije imao sreće da na premijeri ostvari povoljan rezultat, jer je tim iz Viga poražen od Betisa u Sevilji rezultatom 1:0. Po kvalitetu i imenima igrača, Selti je mesto u gornjem delu tabele, i toga je popularni Antara u potpunosti svestan.

- Tek odskora sam u klubu i rano je za bilo kakve komentare. Protiv Betisa smo poraženi, iako smo prema prikazanoj igri zaslužili pozitivan rezultat. Ovaj okršaj pokazao mi je da trenutni, razočaravajući plasman na tabeli utiče na igru pojedinih prvotimaca. Veliki problem u igri Selte predstavlja povratak u formu igrača koji su pauzirali zbog povreda, i koji po kvalitetu moraju da pruže mnogo više - Mostovoja, Edua i Hesulija - sumira Antić prve utiske.

Potpisali ste ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produžetka saradnje na još godinu i po dana. Šta ste obećali po dolasku u klub i kakve su Vaše ambicije?
- Dogovor smo brzo postigli. Što se obećanja tiče, mislim da su ona u ovom trenutku suvišna. Ja sam poznat kao ambiciozan čovek, koji je svestan da je preuzeo klub u komplikovanoj situaciji. Potrebno je još dosta rada kako bih stvorio jasniju sliku o timu. Ekipa igra i beleži rezultate u skladu s radom na treninzima.

U Selti od letos igra reprezentativac SCG Savo Milošević. Iz razgovora s njim mogli ste dosta da saznate o mogućnostima kluba iz Galicije.
- Savo je od letos član ekipe iz Viga, i informacije koje sam saznao od njega mnogo će mi koristiti. Naš napadač je zadovoljan ovde, i drago mu je što smo Kunovac i ja stigli u Seltu. Biće to, nadam se, uspešna saradnja - poručio je Antić.

Antić: Ilić je moja želja

Novo pojačanje Vaše ekipe postao je doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić. Koliko će on značiti za kvalitetnije igre Selte i beg iz opasne zone?
- Nema dileme, Saša je bio moja želja i klub je odlučio da mi izađe u susret. On je igrač koji je u Partizanu dokazao da je pravi vođa na terenu, kreativac koji dobrim potezima prosto tera i saigrače da igraju. Dodatni Ilićev kvalitet je i efikasna igra, jer po sezoni postiže između 15 i 20 pogodaka. Danas stiže u Vigo i ubeđen sam da neće imati problema da se snađe u novoj sredini - kaže Antić.

(D. R.) 
 
 
 
 
 
 
 
  Copyright © 2003-2009 KURIR