KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 


09. avgust 2004.

KURVE ZA 20 EVRA

Reporteri Kurira obišli prostitutke na Plavom mostu, kod hotela Nacional, u "picinom parku" kod Ekonomskog fakulteta...

BEOGRAD - Plavi most, "picin park" i okolina hotela "Nacional" na Bežaniji i dalje su tri najsigurnije lokacije na kojima se, za nešto evrića, može kupiti "ljubav" na brzaka. S prvim mrakom neumorne prostituke odnekud izmile na ulice i autoputeve, svesrdno nudeći svoje telo.

Reporteri Kurira su obišli popularna mesta na kojima se nudi "dobar" seks. U nekom od budžaka, obližnjoj šumici ili vašem kamionu i kolima to košta svega pet do 10 evra, u zavisnosti od želja mušterija.

Najjeftinije "meso" ordinira i dalje u "picinom parku" kod Ekonomskog fakulteta. Cene su prava bagatela, od pet do 10 evra za kompletnu uslugu - oralno i vaginalno. Nešto je skuplja analna opcija, koja košta do 20 evra. Ali "roba" je na ovom mestu i dalje najlošija - preko četrdeset godina starosti, u helankama i sa izblajhanom kosom, i očima koje samo zveraju okolo vreba li opasnost od murije.

Strah od policije učinio je svoje, tako da "prijateljice noći" nisu bile raspoložene da pričaju sa novinarima. Pristala je Sojka.
Ona "čeka" ispod Plavog mosta. Romkinja je, ima 38 godina, petoro dece i muža koji joj je, kako je rekla, nekada bio i makro. Kaže da svoje telo prodaje da bi prehranila decu, jer muž ne želi nigde da radi.

Bolja sam od bilo koje žene

Kod Plavog mosta ne nudi se samo žensko telo, već su se u promet ubacili i muškarci prerušeni u žene. Transvestit Sanela, upadljivo našminkan, sa crnom kovrdžavom perikom na glavi, "namontiran" u kratku crnu suknjicu i mrežaste čarape, kaže da ih poslednjih dana policija proganja zbog turnira u košarci. Zbog toga izlaze na ulicu tek posle ponoći.
- Teraju nas, da ovi košarkaši pomisle kako smo mi fin narod i kako kod nas nema prostitucije. A oni, bre, vape za kurvama - kaže Sanela.
Priča da posla ima preko glave, da dobro zarađuje "jer je u seksu bolja od bilo koje žene".
- Pušenje naplaćujem oko 20 evra, a seks u "bulju" ne može ispod 30 evra. Kad mi stanu neka besna kola, ja im odvalim cenu i ne bune se za cifru - kaže Sanela, tvrdeći da njegova žena i deca misle da on treću smenu radi kod nekog privatnika.

- Koja televizija? A, Kurir! Šta da ti kažem sestro. Jeste teško, ali mora se. Ovo radim već godinama i više ne razmišljam da li nešto može da mi se desi ili ne. Ne gledam ko me kupi sa ulice, samo da plati. A kondom je obavezan. Imam i nekoliko stalnih mušterija i one imaju popust. Za ostale, pušenje 10 evra, j...nje isto toliko, i to je to - ispričala je ova prostitutka, koja kaže da je godinama radila u Gavrila Principa i da je zbog čestih racija morala da promeni lokaciju.

- Nemoj, molim te, da me slikaš, da me rodbina ne prepozna! - uzviknula je Sojka u trenutku kada se ispred nje zaustavio jedan crni "golf". Pregovaranje je trajalo svega nekoliko trenutaka, posle čega je ona već bila u kolima.

Osim Sojke, sinoć je iz šiblja kod Plavog mosta u neko doba izmilela i lepuškasta mlada devojka u miniću, koja ima jednu kraću nogu.
Pristala je jedino da kaže koji je njen cenovnik.
- Pušenje i jebanje od 10 do 15 evra. Zajedno može i za 20 - rekla je ona, da bi potom povikala:
- A, bre novinari, ko da nikada niste videli kurvu. Pomerite se, kvarite mi šljaku.

Kod hotela "Nacional" na Bežaniji smo na obližnjoj pumpi saznali da je trenutno najveća potražnja za Esmom i Eminom, maloletnim sestrama koje su prava atrakcija za strane kamiondžije.

Nismo uspeli ni da parkiramo auto, a dve štrkljaste devojke su se pojavile. Međutim, u trenutku kada smo hteli nešto da ih pitamo, niotkuda se pojavio korpulentni mladić koji im je na romskom nešto promrmljao i oterao ih u žbunje.

Kada su ušle, on se vrlo besno uputio ka ekipi Kurira, jer je video fotoaparat.
- Ajde, bre! Ajde, bre, nema ovde nikakvih kurvi - vikao je gazda makro.

U agenciji 100 evra

Strani i domaći biznismeni i diplomate, koji po pravilu odsedaju u "Hajatu", "Interkontinentalu" ili "Metropolu", redovni su korisnici usluga agencija za poslovnu pratnju a cena je 100 evra po satu. Za ovakvu klijentelu devojke moraju izuzetno lepo da izgledaju i da znaju bar da govore engleski jezik. Za veče postoji ceo program: sauna, bazen i đakuzi. Često se dešava da bogati klijenti, zadovoljni vrhunskom uslugom, pošalju avion na aerodrom i da nekoliko devojaka ode sa njima desetak dana na krstarenje jahtom crnogorskim primorjem ili grčkim ostrvima. Devojke se super provedu, a u Beograd se vrate sa nekoliko hiljada evra i brdo poklona, kaže vlasnik jedne privatne agencije.


(Lj. K. - R. B.)


09. avgust 2004.

Pomahnitala

POKUŠALA DA UBIJE MUŽA I ĆERKU

JAZOVO - Etelka Kovač iz sela Jazovo kraj Kikinde pokušala je da u porodičnoj kući, u Ulici Petefi Šandora 63, ubije supruga ..

alt= kompletan tekst...


09. avgust 2004.

PLANTAŽA MARIHUANE

Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv dvojice Srba, jednog Slovenca, Rusa i Holanđanina za proizvodnju narkotika

BEOGRAD - Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je u petak optužnicu protiv dvojice Srba..

alt= kompletan tekst...


09. avgust 2004.

POBEGAO VOZAČ UBICA

NOVI SAD - U teškoj nesreći koja se dogodila u petak, 6. avgusta, u 18 sati i 15 minuta ispred broja 185 u Temerinskoj ulici ..

alt= kompletan tekst...


09. avgust 2004.

VATROGASCI BEZ ODMORA

NEGOTIN - Na području opštine Negotin tokom jula je registrovano 24 većih i manjih požara..

alt= kompletan tekst...
 
 
 
 
 
 
 
 
  Copyright © 2003-2009 KURIR