KURIR
KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu... .KURIR - Najtiražnije dnevne novine na Balkanu...  

 . home

 . arhiva

 . download

 . redakcija

 . kontakt

 . pišite nam

 . marketing

 

SPORT

10. jun 2003.

MOLDOVAN SKUP ZA ŠAMPIONA

Bjeković najavio dolazak dvojice Nigerijaca

Levi bek Moreno Toričeli (Espanjol), napadač Nikola Ventola (Inter), štoper Filip Kristanval (Barselona)... Sve su to bila "sigurna" pojačanja fudbalskog kluba Partizan, makar onima koji su poverovali pojedinim beogradskim medijima koji su lansirali ove priče. Naravno (i na žalost kako svih u Partizanu, tako i brojnih navijača), sve su to bile samo glasine. Poslednja u nizu odnosila se na još jednog igrača romanske krvi, Rumuna Viorela Moldovana, i jedina nije bila apsolutna izmišljotina, naprotiv...

Prema rečima direktora crno-belih Nenada Bjekovića, Partizan je zaista pregovarao sa poznatim 31-godišnjim napadačem rumunske reprezentacije, ali ta priča je "završena negativno" za šampiona Srbije i Crne Gore. Moldovan, kojem je po završetku sezone istekao ugovor sa francuskim prvoligašem Nantom, bio je vrlo zainteresovan da pojača ekipu Lotara Mateusa, ali do dogovora ipak nije došlo.

- Finansijski uslovi koje nam je Moldovan postavio bili su previsoki za naše platežne mogućnosti, tako da je ta priča za nas definitivno završena - izjavio je za Kurir Bjeković, koji nije želeo da prokomentariše koliko je para Moldovan tražio za selidbu u Humsku.

Što se ostalih pojačanja tiče, Nenad Bjeković je najavio da bi već ove nedelje mogla da stignu neka nova lica na Topčidersko brdo, pre svega tamnoputa.

- Dogovorili smo se o svim detaljima sa napadačem pljevaljskog Rudara Dženanom Radončićem, i on bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa nama. Što se tiče dvojice Nigerijaca, reprezentativnog golmana Vinsenta Enjeame i odbrambenog igrača Anrua Nvodua, oni bi trebalo da dođu čim se srede problemi sa njihovim vizama - naglasio je direktor Partizana.

Enjeama je golman nigerijskog prvoligaša Enjimbe, ima nepunu 21 godinu i bio je rezervni čuvar mreže "super orlova" na prošlogodišnjem Mondijalu u Japanu i Južnoj Koreji.

(V. Č.)


10. jun 2003.

MILIČIĆ IPAK U PISTONSIMA

Detroit zbog mladog centra iz LA Klipersa doveo našeg stručnjaka Igora Kokoškova

Najbolje rangirani Evropljanin na ovogodišnjem draftu, košarkaš iz Srbije i Crne Gore Darko Miličić potpuno je oduševio košarkaške radnike u Americi. Kao na drugog "pika" na draftu, pravo na njega dobio je Detroit. Međutim..


10. jun 2003.

SMRT SRPSKOG FUDBALA

Ostavka Savićevića ne bi bila moralni čin. On u ovom trenutku nema pravo na moral. Njegova ostavka je egzaktna stvar, kao što su jedan i jedan - dva..

 Copyright © 2003-2009 KURIR